Toshiya
| Konu: Heisei Ishin Perş. Mayıs 13, 2010 9:17 pm | |
| Under Code Production dan bir grup..Under Code grubun adını "平成维新" (heisei ishin) koydu ..Grubun konseptini taşıyan konum " SECOND CULTURE" .. [ ne demekse artık..? ][/center] Grup 2008 çıkışLı ve 5 kişiden oLuşuyor.. 3 EyLüL 2008 de 2 maxi singLe çıkarmışLar ..AdLarı " Phantom" ve " SheLter" ..3 er parça yer aLıyor singLeLarın her ikisindede ve maLiyetLeri 1.575 ¥ ..[maLiyetini biLe yazmışLar!] 25 ağustosta Osaka ' da [muse] düzenLenen "Outbreak of war" adLı etkinLiğe katıLmışLar..Heisei Ishin nin yanı sıra ; Lamina, Black:List, THE GOLDEN SPIDER, 己龍 (Kiryuu), born, 「あゃ」 (Aya) ve Larme d’ange de varmış. EyLüL ayında “THE FIRST HOLY COLOSSERUM – 2 DAYS-” adLı festivaL benzeri bir yerde 21 ve 22 sinde yer aLmışLarAşağıdaki grupLarLa katıLmışLar *On the 21st: Heisei Ishin, Megaromania, brodiea, Lamina, ジゴロ (Jigolo), Envus, Mist, GARЯNA, ネス (Neth) and Dizzy. *On the 22nd: Heisei Ishin, Megaromania, Lamina, ジゴロ (Jigolo), NoveLis, A.Q.U.A, Lycee (who are now known as VULGAR), デサネック (Desanack), Leviathan and ダリス (Daris). Grubun resmi günLüğü : http://009.holidayblog.jp/ ~ÜyeLer~ VokaL拓 (Taku) GitarYUKKIE (ex-Anjyu’) GitarJILL Bass善 (Yoshi) (ex-Anjyu’) Bateri ライ (Rai) Grubu dinLemek isteyenLere :- Spoiler:
PHANTOM
1. ELECTRIC PEOPLE 2. LOST WORLD 3. SWIMMY >> DOWNLOAD<< SHELTER
1. ETERNITY 2. INSANITY 3. THE BUTTERFLY >> DOWNLOAD<<
Tanıtım bana ait.. | |
|
<<MiKuTqCe>> Admin
Mesaj Sayısı : 392 Kayıt tarihi : 24/08/09 Yaş : 30 Nerden : MaYaNn YataqıNdn....
| Konu: Geri: Heisei Ishin Cuma Mayıs 14, 2010 9:30 am | |
| gercekten güzel tanıtmışsın cok beğendim cnm saol...=)) | |
|
*Bou**
Mesaj Sayısı : 68 Kayıt tarihi : 30/08/09 Yaş : 30 Nerden : uzaydan..xD
| Konu: Geri: Heisei Ishin Cuma Mayıs 14, 2010 6:37 pm | |
| bu grubun bazı şarkıları çk hoşuma gidiyor..^_^ paylasım icin saol gercektende gzl tanıtmışsn..(: | |
|