LM.C 2006 çıkışLı 2 kişiden oLuşan Rock /Pop /eLektronik grubudur Adının açıLımı Lovely-Mocochang.com dur Miyavinin özeLLikLe destekLediği bir gruptur.. Hatta üyeLer eskiden ISHIHARA GUNDAN (ishihara askerLeri veya ordusu anLamındaymış) da gitaristLik ve arka vokaLLik yapmışLardır
AsıL ÜyeLer: MAYA-VokaL Gitar AiJi- Gitar 2.VokaL
Yardımcı oLarak: Ikuo-Bass Death-O -Bateri JAYKAY- KLavye DENKI MAN- DJ
2006 yıLında iki singLe çıkarmışLardır "TraiLers (GoLd)" ve "TraiLers (siLver)"
2007 yıLında 3. singLe Ları oLan "OH MY JULİET" çıkarmışLardır Ve RED GARDEM animesinin2.kapanış şarkısı oLmuştur
2007 Haziren ayında 4. singLeLarı "Boys&GirLs" çıkmıştır ve REBORN! adLı animenin açıLış parçası oLmuştur
5. singLeLarı oLan "LIAR LIAR/SentimentaL Pigy Romance" 2007 ekim ayında ve 6. singLeLarı "BeLL The Cat" 2007 AraLık ayında çıkmıştır
2008 yıLı kışında "John" ve yazında "88" REBORN! animesinin diğer açıLış parçaLarı arasında yerini aLmıştır.. Kuzey Amerikada Anime Expo nun "BattLe of The Bands" da 3 Haziranda konser vermişLer.. Los AngeLes ve CaLiforniya da 5 Haziranda birer konser vermişLer
Temmuzda Shibuya Japonyada yapacakLarı bir konserin biLetLeri 2 dakika içinde tükenmiş Yine Temmuz ayında Tayvanda düzenLenen "FORMOZ festivaL" e katıLmışLar
Kasım ayında iLk aLbümLEri oLan "SUPER GLİTTER LOUD BOX" u ve 2. aLbümLeri “GIMMICAL☆IMPACT!!” i çıkarmışLar Bu iki aLbüm çıktıkLarı gün içinde birçok farkLı üLkede indiriLme rekoru kırmış
16 Kasımda LM.C iLk dünya turLarı oLan "LM.C 08-09" a çıkmışLardır Turda Kuzey Amerika - Avrupa -Asya kapsamında oLmuş ve 12 üLkede 34 farkLı gösteri yapmışLar
LM.C 29 Mayıs 2009 tarihinde Texas A-Kon da Swine FLu tiyatrosunda Konser vermişLer
Lm.c bnim herşeyim yaa hele hele maya hayyatta herşeyden daha cok seviorum... onlara laf atacak bişey diyecek anasının karnından cıkmadı daha... mayayıda herkesden herşeyden kıskanıorum ama sevene bişey demem diyemem tabikide bana demeyede kalkışanıda döverim haa... bir kere bile olsun göremedim videoları yetmesede yetinioruz işte.... hee bide bütün gün lm.c animesi çizer dururum nedense cook hemde coook seviorum ben bu grubu... Çevirdiğin saol cnm.... nedense bir türlü bu grubu koymaya elim uzanmıodu...xD
Toshiya